Centrala de comanda MC424L
  • Centrala de comanda MC424L

Centrala de comanda MC424L MCA2

1.348,45 RON
674,22 RON Salveaza 50%

Unitate de comandă pentru motoare pentru porţi batante, 24 Vdc, fără codificator.
Compatibilă cu sistemul de alimentare solară Solemyo.

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sigură și fiabilă datorită detectării obstacolelor pe traseul întregii curse şi echiparea pentru conectarea de borduri sensibile rezistive de ultimă generaţie.
Inteligentă: diagnosticare automată a problemelor şi avertizare prin semnale luminoase intermitente şi Led de confirmare.
Economie de energie, respect faţă de mediu, autonomie: conectată la bateria-tampon sau la kitul Solemyo, consumul în mod standby se reduce la doar 0,1 W.
Fără pană de curent: funcţionare în caz de întrerupere a alimentării cu curent electric pe baterii opţionale (PS124), care se introduc în unitate.
Receptor radio: echipată pentru introducerea receptoarelor cu cuplare SM.

Centrala de comanda Nice MC424L

MC424L

Descarcari

MC424 - Brosura

Centrala de comanda Nice - Brosura

Descarcari (76.55k)

S-ar putea sa-ti placa