Lampa multifunctionala cu led WLT
  • Lampa multifunctionala cu led WLT

Lampa multifunctionala cu led WLT

232,12 RON
116,06 RON Salveaza 50%

Lumină multifuncţională cu Led

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Versiune unică cu alimentare 12/24 Vac/Vdc, cu funcţie de lumină intermitentă, lumină de control sau crepusculară.
O idee nouă pentru mai multă siguranţă: dacă este conectat la ieșirile corespunzătoare ale unităţilor,
Wallyght poate funcţiona ca lumină de semnalizare, ca led intermitent normal sau ca lumină de control, luminând zona înconjurătoare.
Dacă este conectat la ieșirea cu alimentare de 12/24 Vac/Vdc,Wallyght poate rămâne mereu aprins. În plus, prin activarea senzorului crepuscular încorporat, se poate aprinde la apusul soarelui și stinge în zori.
Deosebit de eficient, durată foarte lungă de viaţă: cele două leduri de 1 W au o durată de viaţă de 70.000 de ore (utilizare continuă).
Fixare orizontală, pe perete sau pe tavan: posibilitatea de orientare a fasciculului de lumină și compactitatea cutiei IP44 face ca Wallyght să poată
fi utilizat într-un mod și mai flexibil.

WLT

Descarcari

WLT - Brosura

Lampa multifunctionala cu led WLT - Brosura

Descarcari (268.29k)